South America
Performance Polymers

Rólunk

Üzletágak és termékek

Kompetencia a poliuretán (PUR) üzletágban

A BASF Polyurethanes németországi, lemfördei székhelye a BASF-Poliuretán-Világának technológiai központja is egyben.

A BASF csoport tagjaként a németországi központú BASF Polyurethan GmbH több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik poliuretán alapanyagok és poliuretán rendszerek (PUR) gyártásában, feldolgozásában és forgalmazásában

Intelligens megoldások

A PUR-alkalmazások számtalan területére kínálunk megoldást: legyen az cipőtalp, kormánykerék, hőszigetelés, vagy egyéb termék, ahol fontos a gyorsaság, flexibilitás, hatékonyság.

A poliuretán (PUR) technológiában élenjáró BASF Poliuretán intelligens megoldásokat kínál különböző iparágak részére:

A BASF Poliuretán Hungária Kft. a BASF-csoport tagjaként erős fejlesztő háttérrel rendelkezik. A törvényi-, és hatósági előírásoknak, környezetvédelmi elvárásoknak és a vevői követelményeknek való megfelelés érdekében, társaságunk hatékony - a minőségirányítási és környezetirányítási rendszert is magában foglaló - Integrált Irányítási Rendszert működtet.


Céljaink:

a termékeinkkel szemben támasztott vevői követelmények lehető legnagyobb megelégedettséggel való teljesítése;a termékeink minőségének egyenletesen és reprodukálhatóan magas színvonalon tartása;a teljes gyártási folyamat során az eltérések és hibák folyamatos kiszűrése és helyesbítése, valamint ezek jövőbeni megelőzése;a vevői megelégedettség fokozása, termékeink használatához, alkalmazásba vételéhez való segítségnyújtással;környezetirányítási rendszerünknek szerves részei a BASF csoport, így a BASF Polyurethanes GmbH által is vállalt „Felelős Gondoskodás” (Responsible Care) irányelvek, melyek a környezetvédelmi, munkavédelmi és egészségvédelmi előírások betartásával és betartatásával, valamint a berendezések biztonságos üzemeltetésével szabályozzák a termékek biztonságos előállítását és a munkahelyi kockázatok minimalizálását; az Integrált Irányítási Rendszer folyamatos fejlesztése a BASF-csoporton belüli tapasztalatok kölcsönös megosztásával és külső szervezetek bevonásával.

 

Az alábbi certifikátokkal rendelkezünk:

  • DIN EN ISO 9001:2000

  • ISO/TS 16949:2002

  • EN ISO 14001:2004


Töltse le a certifikátokat pdf formátumban magyar, angol és német nyelven.

Általános értékesítési feltételek (ÁÉF)

A BASF Poliuretán Hungária Kft. Általános Értékesítési Feltételei a következő linkeken tölthetők le:


Magyar
Angol
Német

Mûszaki értékesítõnkkel és alkalmazástechnikusunkkal az alábbi elérhetõségeken veheti fel a kapcsolatot:

 

Angeli Márton
Mûszaki értékesítõ
+36-26-560-588
marton.angeli@basf.com

 

Egyéb esetben kérjük töltse ki az alábbi ûrlapot.

By providing any personal information to us, you are consenting to the data privacy statement below. For more information, click here: https://www.basf.com/global/en/legal/data-protection-at-basf.html

An error occurred while submitting this form. Error Code: