Performance Polymers

BASF Poliuretán Hungária Kft.

 

location_hungary.jpg

Általános információk a BASF Poliuretán Hungária Kft-ről


A BASF Poliuretán Hungária Kft. a világ egyik legnagyobb poliuretán rendszerházának, a BASF Poliurethan GmbH-nak a magyarországi leányvállalata.

A németországi központú BASF Európában, Észak- és Dél-Amerikában valamint a Távol-Keleten állít elő poliuretán rendszerekhez szükséges poliol és izocianát alapanyagokat egyenként több tíz- ill. százezer tonna éves kapacitású gyáregységeiben.

A BASF poliuretán rendszerházain illetve a BASF értékesítési képviseletein keresztül áll vevői rendelkezésére Európában, Afrikában és a Közel-Keleti régióban. Eme kiterjedt hálózatnak köszönhetően a lehető legnagyobb termelési és logisztikai rugalmassággal tudjuk kiszolgálni üzleti partnereinket egyedi igényeikre szabott poliuretán rendszerekkel.

Műszaki tanácsadóink naprakészen állnak a poliuretán feldolgozók rendelkezésére minden, a termelésben felmerülő kérdés megválaszolásánál. Ezen túlmenően folyamatosan tájékoztatjuk vevőinket a  BASF kutató és fejlesztő központjaiban elért eredményekről, újításokról.

A BASF Poliuretán Hungária Kft.1986-ban kezdte meg működését a Budapest közeli Solymáron. A cég jelentős szerepet tölt be a poliuretán habrendszerek gyártásában és értékesítésében nemcsak Magyarországon, hanem a Közép-Kelet Európai régió több országában is, mint Szlovéniában, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Szerbiában, Bulgáriában és Romániában.                       

BASF Poliuretán Hungária Kft. - Elérhetőség

2083 Solymár, Terstyánszky út 89.

Magyarország

Tel:+36/26 560-580

Fax:+36/26 560-599